Det sån’ det er med BURE / It’s like that with CAGES

————————–   ——————————-

Titel: ‘Det sån’ det er med BURE’

English titel:‘It’s like that with CAGES’

tekst sidst optateret  d.23/11-2020

—————————————————————–

Af: DeAppFuuel.

Game app indehold to sprog indstillinger / game app contains to languages options

Dansk, english / us.

Pc spil application dur til windows 7 og over

Ide’ og udvikling af:

Johnni Aa. Nielsen -2019.

Dette er et rigtigt spil, for voksne mennesker.

Rigtig sjovt, underholdende, overraskende og du kan tilmed lære noget af det.

Denne spil application er det rene software kunst.

Unikt, helt nyt spil koncept.

PC-GAME / PC-SPIL / Underholdning / Udvikling ( lærdom ) / FOR VOKSNE / INGEN ALDERSGRÆNSE dog. anbefalet min alder ca.12år gammel.

HØJ OG NYTÆNKENDE . Jeg har, sammenlagt, haft mange ganges gavn og underholdning ud af at afspille det og det er pt. kun i udgave 1.2. Når det bliver større så, wow! Men dette spil er så unikt at man også går og glemmer, hvad det kan, når man opnår at gennemføre det på en af de mest tilfredstillende måder. Og kan ende med at opdage at der er, stadigvæk flere asbekter af det, man ikke tidligere, har fået låst op for. Andre gange er det så efter en pause og du lige prøver igen måske klare det overaskende igen. Og at du elsker det igen og igen
jeg bliver helt forbløffede over at at kan blive ved med at lade mig snyde af mit eget produkt
det er muligt at den nuværende størrelse på ca. 15mb lyder somom det er et meget lille produkt men det kan mere end man tror.
og jeg garantere at i har ret til opdateringer og udvidelser der senere bliver bygget på.
 
FOR AT SIGE DET KORT DET ER FOR ALLE DER GERNE VIL OPLEVE NOGET DER ER SJOVT OG BELØNNENDE PLUS Nyt og unikt  og vil sågar sige at du kan lære af det.

træning / terapi for patienter med enten mani. el. som er paranoide. Måske også terapøvtisk for andere typer psykiske lidelser.

Anbefalet aldersgrænse er fra ca. 12e. men den aldersgræse vil i hvisse tilfælde godt kunne synkes ned til måske 9år alderen. Men en stor fordel og oplevelses krav er at du kan læse.

Og VIGTIGT: DER ER 100% tavsheds pligt om løsningerne i spillet, og du må ikke dele spillet med andre. Jeg sagsøger dem, hvis nogle, der offentligøre løsninger på mit spil, eller på anden måde afsløre nøgle indhold.

Du må heller ikke afsløre hvad det drejer sig om. henvis til denne tekst.

Det går nok best under genren: Hjerne vrider spil, tænke spil eller puzzle game.

NOGLE AF DINE OPTIONS ER:

  • Åben døren
  • Riv i døren
  • tools II

Som er presenteret som knapper i main screen.

Har også praktiske formål: ( som måske kan bruges i behandling / diagnose sætning / Eller i undervisning. )

1. Kan vise paranoid adfærd. / tilstand.

2. Kan vise tegn på mani. Dvs.: Du kan, måske, godt, få et mildt manisk anfald af spillet. Men kan også ses, som en slags terapi. Som sagt: Noget man kan lære af. ps. det vil ikke fremkalde maniske anfald hos folk der ikke har en diagnose i sig. Og ikke som en typisk hændelse / resultat af et spil.

Kan måske også virke terapøvtisk for andre psykiske lidelser.

Det er ikke et grafisk præget spil. Spillet består af meget lidt grafik.

Som også forklare den ringe app hukommelses størrelse spillet fylder ( ca. 15mb ) der vil højst formodenlig komme en større version dette er 1.2 og du har ret til disse udvidelser/opdateringer som informers om når tilrådighed. der vil måske komme mer pris hvis stor udvidelse.

udgave Publiseret nu 2019. 2020

Men hør nu her: Du kan nu købe en udgave

For at bestille ‘Det sån’ det er med BURE’  2019′:

Skal du gå til:

http://www.denlevendecomputer.dk/433870080/category/1289371/pc-spil-shop

Note.. webshop’en hedder: ‘Pc spil webSHOP’

Applicationen fylder lidt over 15 Mb men det er fordi Grafik indholdet er meget lavt. Og almindelig computer kode fylder ikke mange Mb ud. oh jisk ved køb har du ret til de første par udvidelser. op til ihvertfald version 2.0 det komme ran på hvor store udvidelser det viser sig at være pr udgivelse hvor længe jeg vil lade jer få sidste nye udgaver før en mer pris som aldrig er på samme nevaue som hvis man slet ikke har haft produktet og skal købe det for første gang i nyeste udgave.

Fungere på windows 7 til windows 10  ikke testede under windows 7

ikke testede på Mac

fungere ikke på mobil eller tablet. Der vil på et noget senere pt. uplanlagt tidspunkt udkomme android mobil og iphone mobil udgaver men regner med at dissse udgaver vil være mere rettede mod de helt unge software brugere

Og SPIL applicationn Indeholder selvfølgelig ikke nogle kode fejl sekvom man måske godt sommetide kan komme til at tro at det er en fejl hvis du kommer til at sidde fast i udfordring i spillet.

    (c) DeAppFuuel. 'Det sån' det er med BURE' er lavet af: Johnni Aa. Nielsen og tekst herom.
 .. Alle rettigheder forbeholdes.